Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Τα πρωτόκολλα της Ηulda Clark ( μέρος πρώτο )

Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της εναλλακτικής ιατρικής είναι η γιατρός Ηulda Clark .Τα βιβλία της και οι θεωρίες της σχετικά με τα αίτια των ασθενείων έχουν προκαλέσει έντονες εντυπώσεις τόσο θετικές όσο και αρνητικές . Η Hulda Regehr Clark ξεκίνησε τις σπουδές της στη βιολογία στο πανεπιστήμιο Saskatchewan του Καναδά από όπου και απέκτησε διάφορους τιμητικούς τίτλους .Μετά από 2 χρόνια μελέτης στο πανεπιστήμιο McGill , φοίτησε στο πανεμιστήμιο της Minesotta από όπου και απέκτησε το διδακτορικό της στην κυταρρική φυσιολογία . Από το 1979 εργάζετε σαν ανεξάρτητη ερευνήτρια και μέχρις στιγμής έχει γράψει 6 βιβλια . Ένα βιβλίο γενικά για τις ασθένειες ( The cure of αll diseases ) , ένα βιβλίο σχετικά με το HIV/AIDS ( The cure of HIV/AIDS ) και τέσσερα βιβλία για το καρκίνο ( The cure of all cancers , The cure of all advnanced cancers , The prevention of all cancers , The cure and the prevention of all cancers )

Οι θεωρίες και πρακτικές της Clark θεωρούνται από πολλούς αρκετά περίεργες και τα προτώκολλα της υπερβολίκα και δύσκολα στην εφαρμογή τους ..Παρόλα αυτά οι θεραπείες που προτείνει έχουν βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να ξεπεράσουν σοβαρές ασθένειες . Οι ανακαλύψεις της Dr.Clark βασίζονται σε μια συσκευή που η ίδια κατασκεύασε και ονόμασε συνχρόμετρο ( Syncrometer TM ) . Σύφωνα με την Clark το συνχρόμετρο μπορεί να εντοπίσει με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με τις συνηθισμένες μεθόδους αν μια ουσία περιέχεται μέσα σε μια άλλη ή αν καποιος μικροοργανισμός βρίσκεται μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα . Η λειτουργία του συνχρόμετρου βασίζεται στον ενεργειακό συντονισμό δύο ουσίων . Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση και τη κατασκευή του συνχρόμετρου μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο της Clark "Syncrometer Science Laboratory Manual" ή αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα :
http://www.energetic-medicine.net/Syncrometer.html.( Η χρήση του συνχρόμετρου δεν έχει ακόμα εγκριθεί από την επίσημη ιατρίκη σαν ένα μέσο διάγνωσης ή θεραπείας . )

Με την χρήση αυτής της απλής συσκεύης μπόρεσε να προσδιορίσει τοξίνες μέσα σε ασθενή όργανα και τροφές , όπως και την παρουσία παθογόνων σε ασθενείς και να καταλήξει στο συμπέρασμα πως όλες οι ασθένειες έχουν την αίτια σε δύο παράγοντες : Τις τοξίνες και τα παράσιτα .

Στην περίπτωση του καρκίνου η Clark διαπίστωσε πως οφείλεται σε ένα συνδιασμό τοξινών που λαμβάνονται από το περιβάλλον ή δημιουργούνται από παθογόνους οργανισμούς μέσα στο σώμα και στο κοινό παράσιτο των εντέρων το Fasciolopsis buski .

Σχετικά με το HIV/AIDS η Clark ανακάλυψε πως ο HIV δεν πρόκειται για έναν ιό που μολύνει άμεσα τον άνθρωπο αλλά για έναν ιό που μολύνει το παράσιτο Fasciolopsis buski και προκαλεί βλάβη στον άνθρωπο μόνο εάν αυτό το παράσιτο εγκατασταθεί στον θυμό αδένα .Πάλι για να συμβεί αυτό χρειάζετε η χρόνια τοξίνωση του σώματος από μια ουσία που σε αυτήν την περίπτωση ειναι το βενζένιο .

Με τη χρήση του συνχρόμετρου μπόρεσε να ανακαλύψει τις τοξίνες που μπλοκάρουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να προσδιορίσει τα τρόφιμα και τα προιόντα που τις περιέχουν .
Τα προτώκολλα της Clark έχουν σκοπό την απομάκρυνση των παθογόνων οργανισμών χρησιμοποιώντας βότανα και ηλεκτρικές / ενερεγειακές συσκευές και την αποφυγή των προιόντων / τροφίμων που περιέχουν τοξίνες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: