Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Τα πρωτόκολλα της Ηulda Clark ( μέρος δεύτερο ) - Βότανα με αντιπαρασιτική δράση

Η Clark χρησιμοποιεί τρία βότανα για να σκοτώσει παράσιτα σε όλα τα στάδια της ζωής τους . Τα βότανα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί και στην παραδοσιακή βοτανολογία και είναι γνωστά για την αντιμικροβιακή , αντιπαρασιτική ακόμα και την αντιική τους δράση .

Πρόκειται για τα :

- Juglans Regia ΤΜ . Αλκοολούχο εκχύλισμα από το κέλυφος του πράσινου καρυδιού . Η φλούδα του πράσινου καρυδιού σκοτώνει πάνω άπο 100 παράσιτα ενήλικα ή κατά την περίοδο της ανάπτυξης τους .

- Αrtemisia Absinthium . H δραστική ουσία βρίσκεται στα φύλλα της Αρτεμισίας και δρά εναντίον παρασίτων σε φάση ανάπτυξης και ωρίμανσης .

-Eugenia caryophyllata . Τα 'καρφιά' γαρύφαλλου αντιμετωπίζουν παράσιτα στην αρχική τους φάση , δηλαδή τα αυγά τους.

Τα βότανα αυτά πρέπει να χορηγούνται ταυτόχρονα για να μπορέσει το σώμα να απομακρύνει τους παρασιτικούς οργανισμούς αποτελεσματικά .

Mε αυτό το τρόπο αντιμετωπίζονται κυρίως παράσιτα που ζούν στα έντερα μας και έχει αποδειχθεί πως μια τέτοια αγωγή μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξυγίανση της εντερικής χλωρίδας .

Για την απομάκρυνση παρασίτων από περιοχές του σώματος που δεν φτάνουν τα βότανα η Clark χρησιμοποιεί μια απλή ηλεκτρονική συσκευή που έχει επινοήσει και ονομάζει zapper .

Δεν υπάρχουν σχόλια: